Csapatunk

Infoto-Soft Kft.

Cégünk a belváros szívében található. Irodánkat kellemes, baráti hangulat jellemzi. A csapatot részben az egyetemi évek, részben a munkával közösen eltöltött idő kovácsolta össze. Mi nem csak kollégák vagyunk, rendszeresen csinálunk közös szabadidős programokat. Nőjön bármekkorára a cég, ezt a légkört meg fogjuk őrizni, mert szerintünk ilyen az ideális munkahely.

Majdnem fél évtizedes fennállásunk alatt sokat fejlődtünk, mind a kompetenciák, mind a hosszútávú partneri kapcsolatok terén. Követjük a technika fejlődését és a piaci igényeket, így mára a klasszikus asztali alkalmazások mellett a legújabb mobilplatformokra is fejlesztünk. Az Inflex Studio Kft.-vel együttműködve pedig egy olyan ütőképes csapattá bővültünk, amely a versenytársak fölé emel minket.

Álláslehetőség

Infoto-Soft Kft.

Szeretnél te is csapattag lenni? Legyél desktop developer, mobilfejlesztő vagy frontend/backend webfejlesztő. Kérjük, hogy az emailhez csatold az önéletrajzod és amennyiben fel tudsz mutatni referenciákat, vagy általad írt kódot, küldj linket. Az mindenképpen derüljön ki a jelentkezésedből, hogy mennyi tapasztalatod van és milyen területeken. A kompetenciáid akár kategóriákba rendezve is felsorolhatod: LANGUAGES, FRAMEWORKS, CMS, SERVICES, LIBS, PROJECT MANAGEMENT TOOLS, DEVELOPMENT TOOLS, TESTING TOOLS, ANALYTICS. Ha van LinkedIn profilod, és megfelelően ki van töltve, azt is küldd el.

Szeretettel várjuk jelentkezésedet!